Ostekake med philadelphia 5 inneholder
292 Kalorier,
22 g Karbo,
4 g Protein og
21 g Fett pr 100 gr
Ostekake med philadelphia 5 har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ostekake med philadelphia 5 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,4 poeng fra 9 lesere
Lesere:
25106 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Ostekake med philadelphia 5 med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 292.44 | 7 128.23 | 594.02 | Kcal |
Protein | 3.67 | 89.46 | 7.45 | gram |
Karbohydrat | 21.66 | 527.96 | 44.00 | gram |
Kostfiber | 0.61 | 14.87 | 1.24 | gram |
Fett | 21.10 | 514.31 | 42.86 | gram |
Mettet fett | 12.78 | 311.51 | 25.96 | gram |
Salt | 0.45 | 10.92 | 0.91 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.75 | Kr 115.78 | Kr 9.65 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 438 totalt | 2 438 pr porsj | 203 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 29,6 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Gele
Lages etter anvisning på pakken men bruk litt mindre vann dersom du ikke ønsker så tykt lag med gele på toppen. Hell over i formen, og la stivne helt før du lager resten.
Kaken
Lag sitrongeleen etter anvisning på pakken, men bruk bare 2,5 dl vann, og avkjøl denne (skal ikke stivne) mens ostemassen lages.
Bland sukker og vaniljesukker sammen i en bolle, og bland inn philadelphiaosten med miksmaster. Hell i kremfløten litt etter litt (så det ikke spruter så fælt) og miks alt til kremkonsistens. (Tips: Denne kremen er kjempegod, og kan også brukes i vanlig bløtkake.)
Bland den avkjølte geleen med kremen, og hell alt over den stivnede geleen (i ønsket farge) i formen. La dette stivne helt før du lager resten.
Toppen
Knus kjeksen i foodprocessor, og bland inn smøret. Fordel kjeksmassen over den stivnede ostemassen, og klapp litt med en slikkepott på toppen. Avkjøl kaken til kjeksmassen har stivnet, og dypp formen i varmt vann før du hvelver kaken over på fatet. Husk at formen blir fort varm, så ikke hold formen for lenge i det varme vannet, da smelter nemlig geleen og det fine mønsteret blir ødelagt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Grete
(Intern: 19614)
Kategori:
Ostekake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-05-16
Oppdatert dato:2005-05-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift