Ovnsbakt sik med spekeskinke



Ovnsbakt sik med spekeskinke inneholder 193 Kalorier, 1 g Karbo, 15 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr
Ovnsbakt sik med spekeskinke har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ovnsbakt sik med spekeskinke er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 4 lesere
Lesere: 5154 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4stksik, ca 200 g pr. fisk
Ca 9skive(r)spekeskinke, tynne
nymalt peper
hakket persille
50grsmør
bakepapir

Saus:

1begercreme fraiche
1sspersille, hakket
1ssdill, hakket
1ssløk, finhakket
1tssukker
1dashsalt
1dashpepper
5clhvitvin




Næringsdeklarasjon for Ovnsbakt sik med spekeskinke!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier193.19561.65Kcal
Protein14.8743.23gram
Karbohydrat1.323.84gram
Kostfiber0.050.15gram
Fett13.9440.53gram
Mettet fett8.3624.30gram
Alkohol0.41 %
Salt1.353.93gram
Pris på oppskriftenKr 14.41Kr 41.89Kroner
Hele oppskriften veier1 163 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo2,73 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Skrap fisken fri for skjell. Fileter den, og fjern bein. Ha rikelig med nykvernet pepper på kjøttsiden av filetene. Strø på hakket gressløk, og legg på smøret i klatter. Legg filetene sammen, to og to. Pakk dem inn i tynne skiver spekeskinke. Pakk dem deretter inn i bakepapir. Bakes i ovn ved 200 C i 15 minutter.

Bland alle ingrediensene til sausen og la den stå og trekke smak i 30 minutter. Server med kokte eller råstekte nypoteter og en god salat.

Når du åpner bakepapiret, vil du finne en nydelig sjy. Pass på å få denne med på tallerkenen. Den vil gi en god saltsmak til retten.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11907)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.