Ovnsbakt sik med spekeskinke inneholder
193 Kalorier,
1 g Karbo,
15 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Ovnsbakt sik med spekeskinke har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ovnsbakt sik med spekeskinke er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ovnsbakt sik med spekeskinke!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 193.31 | 562.00 | Kcal |
Protein | 14.90 | 43.32 | gram |
Karbohydrat | 1.32 | 3.84 | gram |
Kostfiber | 0.05 | 0.15 | gram |
Fett | 13.94 | 40.53 | gram |
Mettet fett | 8.25 | 23.98 | gram |
Alkohol | 0.41 % | | | |
Salt | 1.35 | 3.93 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 14.41 | Kr 41.89 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 163 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
Skrap fisken fri for skjell. Fileter den, og fjern bein. Ha rikelig med nykvernet pepper på kjøttsiden av filetene. Strø på hakket gressløk, og legg på smøret i klatter. Legg filetene sammen, to og to. Pakk dem inn i tynne skiver spekeskinke. Pakk dem deretter inn i bakepapir. Bakes i ovn ved 200 C i 15 minutter.
Bland alle ingrediensene til sausen og la den stå og trekke smak i 30 minutter. Server med kokte eller råstekte nypoteter og en god salat.
Når du åpner bakepapiret, vil du finne en nydelig sjy. Pass på å få denne med på tallerkenen. Den vil gi en god saltsmak til retten.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11907)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06
Lesere:
3857 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.