Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Ovnsstekt kotelettkam med pærechutney oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Ovnsstekt kotelettkam med pærechutney



Ovnsstekt kotelettkam med pærechutney inneholder 99 Kalorier, 10 g Karbo, 11 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Ovnsstekt kotelettkam med pærechutney har beregnet å ha følgende allergener Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ovnsstekt kotelettkam med pærechutney er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
800grrenskåret kotelettkam av hjort
2stkpærer
0,5dlrosiner
2sskonjakk
1sshonning
2sslimejuice
1sssukker

Tyttebærsaus:

1dltyttebær
1dlvann
Ca 0,75dlsukker
1bit(er)kanelstang
1stkappelsin, saften
1stksitron, skallet
1ssarrowrot




Næringsdeklarasjon for Ovnsstekt kotelettkam med pærechutney!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier99.09258.91Kcal
Protein11.3229.58gram
Karbohydrat10.3927.15gram
Kostfiber1.223.19gram
Fett0.741.93gram
Mettet fett0.511.33gram
Alkohol0.45 %
Salt0.090.22gram
Pris på oppskriftenKr 13.35Kr 34.88Kroner
Hele oppskriften veier1 568 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Sett ovnen på 175 C. Dryss salt og pepper på kjøttet. Brun det pent i olje, og stek det i ovnen i ca 15 minutter til kjøttet har en kjernetemperatur på 60 C.

Pakk kjøttet i folie og la det hvile 5-10 minutter før det serveres.

Bløtlegg rosinene i konjakk. Skrell pærene og del dem i fire. Ta ut kjernehusene og skjær pærebitene i skiver. Brun pæreskivene i litt smør og tilsett deretter rosinene og sukkeret. La dette steke videre. Tilsett honningen. Kok alt sammen og smak til med lime.

Kok tyttebærene i vann, sukker og appelsinsaft. Tilsett kanel og sitronskall som skal koke med. Sil sausen og smak til med arrowrot.

Server gjerne med potetlapper (se egen oppskrift).

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10021)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Lesere: 6251 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.