Ovnsstekte kamskjell i hvitvin





Ovnsstekte kamskjell i hvitvin inneholder 175 Kalorier, 5 g Karbo, 5 g Protein og 13 g Fett pr 100 gr
Ovnsstekte kamskjell i hvitvin har beregnet å ha følgende allergener Bløtdyr, Gluten, Skalldyr, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ovnsstekte kamskjell i hvitvin er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 2 porsjoner
16stkstore kamskjell
1stksitron, delt i to
1dlolivenolje
1stk storstor finhakket løk
50grskinke eller bacon, hakket
2,5dltørr hvitvin
2sspaprikapulver
1knivsoddCayennepepper
1dashsalt
nymalt pepper
0,5dlhakket bladpersille
1,25dltørt brødrasp


Annonse



Næringsdeklarasjon for Ovnsstekte kamskjell i hvitvin!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier175.32780.35Kcal
Protein5.2523.37gram
Karbohydrat4.5420.21gram
Kostfiber1.546.85gram
Fett12.7156.57gram
Mettet fett2.199.75gram
Alkohol2.67 %
Salt0.331.49gram
Pris på oppskriftenKr 11.01Kr 49.01Kroner
Hele oppskriften veier890 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

(Vieiras a la gallega)

Smør to ildfaste porsjonsformer med olje. Legg kamskjellene i den smurte formen og drypp litt sitronsaft over. Legg på lokk og sett skjellene i kjøleskapet til sausen er ferdig.

Varm olivenolje i en stekepanne på middels varme. Ha i løk og skinke eller bacon, hvis du bruker det, og fres i ca 15 minutter til løken er svært myk. Ha i vinen og kok ut pannen – skrap bunnen slik at du får løs alt det brune bunnfallet. Kok videre i 5-8 minutter, til væskemengden er kokt inn til det halve.

Rør inn paprikapulver, kajenne, salt, pepper og persille, og øs sausen over kamskjellene. Fordel brødraspet på toppen.

Stek retten i ovn ved 200 C i 15 minutter, til den er gyllen og boblende. Server straks.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6512)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Spania
Innlagt dato:2003-04-11
Oppdatert dato:2003-04-11
Lesere: 3892 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.