Pæresyltetøy



Pæresyltetøy oppskrift.
Fotograf: Nadin Martinuzzi
Et deilig pæresyltetøy laget på gråpærer med smak av kanel lager du enkelt på under 1 time.

Oppskriften inneholder 104 Kalorier, 23 g Karbo, 0 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har ikke allergener

Pæresyltetøy er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3,3 poeng fra 3 lesere
Lesere: 9295 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
2kggråpærer
400grsukker
1stksitron, saft og revet skall
2stang(stenger)hel kanel
1,5dlvann




Kalorier og næringsinnhold i Pæresyltetøy med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier103.612 414.11402.35Kcal
Protein0.368.391.40gram
Karbohydrat23.26541.9690.33gram
Kostfiber4.1696.9316.15gram
Fett0.092.100.35gram
Mettet fett0.000.000.00gram
Salt0.000.010.00gram
Pris på oppskriftenKr 2.45Kr 57.09Kr 9.51.-
Hele oppskriften veier2 330 totalt2 330 pr porsj388 pr stk gram
Energiprosent fra karbo89,79 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 6 glass

Skrell og kutt pærene i små biter, 2-3 cm.

Ha pære, revet sitronskall, sitronsaft, kanelstenger og vann i en stor kjele og kok opp. Ta kjelen av plata og rør inn sukker til det er oppløst.

Kok syltetøyet opp igjen og la småkoke i ca. 15 minutter eller til pærene er myke. Ta ut kanelstengene etter ca. 10 minutter. La de ligge lenger om du ønsker kraftigere kanelsmak. Smak deg frem.

Ha ferdigkokt pæresyltetøy i varme, steriliserte glass med lufttette lokk. Bruk gjerne vid trakt når du heller over for å unngå søl, hvis du har. Sett straks på lokk, merk med innhold og dato.

La syltetøyglassene stå på kjøkkenbenken natten over for å kjøles ned til romtemperatur. Oppbevar mørkt og kjølig.

Nyt gjerne pæresyltetøy på fersk loff eller havrebrød.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Brodogkorn.no
(Intern: 34369)
Tilberedningstid: 40-60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Syltetøy/gele
Innlagt dato:2018-10-26
Oppdatert dato:2018-10-26


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Pæresyltetøy.Pæresyltetøy.
Denne retten har 103,61 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,26 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,09 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,45.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pæremarmelade med safran og chili.Pæremarmelade med safran og chili.
Denne retten har 185,7 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 44,73 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,06 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,89.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fennikel- og pæremarmelade.Fennikel- og pæremarmelade.
Denne retten har 130 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,1 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,42.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.