Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Pai med blandet frukt oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Pai med blandet frukt



Pai med blandet frukt inneholder 183 Kalorier, 31 g Karbo, 2 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Pai med blandet frukt har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Pai med blandet frukt er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
2dlhvetemel
4sspotetmel
75grsmør eller margarin
1tssukker
1stkeggeplomme
kaldt vann

Fyll:

1,5dlsukker
3dlvann
Ca 650grblandet frukt
50grskåldede mandler

Gelé:

2,5dlfruktlake
2tssitronsaft
3plate(r)gelatin




Kalorier og næringsinnhold i Pai med blandet frukt med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier182.533 186.06531.01Kcal
Protein1.9333.695.61gram
Karbohydrat30.71536.0489.34gram
Kostfiber1.2822.343.72gram
Fett5.4995.8315.97gram
Mettet fett2.4943.467.24gram
Salt0.050.930.16gram
Pris på oppskriftenKr 2.13Kr 37.18Kr 6.20.-
Hele oppskriften veier1 746 totalt1 746 pr porsj291 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 6 stykker pai

Sikt hvetemel og potetmel sammen. Smuldre i smøret. Tilsett sukker og arbeid deigen sammen med eggeplomme og vann.

Legg litt sammenkrøllet aluminiumsfolie eller tørre erter i bunnen. Dette gjør at vi hindrer bunnen å heve seg for mye. Stek paien ved nederste ribbe ved 225 C nesten 20 minutter.

Kjevle deigen ut og legg den i paiform. Ta ut folie eller erter, stek kaken enda noen minutter til den er pent gyllen.

Lag fyllen: Kok sukker og vann til en seig lake. Kok frukten forsiktig i laken så den ikke går i stykker. Ta frukten opp av laken, og la den renne av.

Legg den avkjølte frukten i paibunnen sammen med mandler. Hell fruktgelé over.

Den lager vi ved å sile 1 1/2 dl fruktlake, smak til med sitronsaft. Legg gelatinen i bløt i kaldt vann, smelt den i den varme laken. Når geléen er halvstiv, helles den over frukten.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12533)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08
Lesere: 2436 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fruktterte 2.Fruktterte 2.
Denne retten har 136,27 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,42 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,45 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,56.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.