Pai med kjøttdeig og stjerneløk





Pai med kjøttdeig og stjerneløk oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
Pai med kjøttdeig og stjerneløk inneholder 164 Kalorier, 9 g Karbo, 8 g Protein og 10 g Fett pr 100 gr
Pai med kjøttdeig og stjerneløk har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Pai med kjøttdeig og stjerneløk er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner

Paideig:

3dlhvetemel
0,2tssalt
100grsmør/margarin
3ssvann

Fyll:

400grkjøttdeig
1stkløk finhakket
1stkvårløk
1feddhvitløk
1dashsmør/margarin til steking
1tssalt
0,5tspepper
1tsbasilikum, tørket
1tstimian, tørket
Ca 14stkstjerneløk/småløk
2dlmelk
2stkegg
2dlost, reven


Annonse



Næringsdeklarasjon for Pai med kjøttdeig og stjerneløk!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier163.82722.13Kcal
Protein8.2436.32gram
Karbohydrat8.7838.70gram
Kostfiber0.984.32gram
Fett10.4245.93gram
Mettet fett5.9426.18gram
Salt0.903.99gram
Pris på oppskriftenKr 5.56Kr 24.51Kroner
Hele oppskriften veier1 763 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Smuldre smør/margarin med melet og tilsett salt og vann. Elt deigen sammen og la den ligge kaldt mens du gjør klar fyllet.
Rens og finhakk løk, vårløk og hvitløk og fres det i en stekepanne sammen med kjøttdeigen. Tilsett salt, pepper og urter.

Hvis du lar stjerneløken ligge i litt varmt vann før du renser den, blir skallet enklere å fjerne.
Trykk deigen ut i en smurt paiform og la deigen henge litt utenfor kanten for å unngå at den krymper under steking. Prikk deigen godt med en gaffel. Forstek paibunnen på 200? C i ca. 10 minutter.

Fordel fyllet i paiskallet og sett stjerneløken oppi med toppene opp. Bland sammen melk, egg og revet ost og hell over i paien.
Stek paien på nederste rille til eggeblandingen har stivnet ogpaien har fått en fin gyllen farge, ca. 30 minutter.

Tips: for en magrere paideig kan du godt bruke kesam eller cottagecheese isteden for smør/ margarin

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 2628)
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-12-05
Oppdatert dato:2002-12-05
Lesere: 9307 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Oreganokrydret kjøttdeigpai.Oreganokrydret kjøttdeigpai.
Denne retten har 196,38 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,25 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,3 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,63.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kjøttdeigpai.Kjøttdeigpai.
Denne retten har 180,63 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,15 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,52.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pai med kjøttdeig og stjerneløk.Pai med kjøttdeig og stjerneløk.
Denne retten har 163,82 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,78 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,42 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,56.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfri pai med indisk vri.Glutenfri pai med indisk vri.
Denne retten har 206,22 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,55 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,54 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,53.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.