Fotograf:Nirus Verden Det herlige med pai er at du kan fylle den med forskjellige ting og få forskjellig smak. Her er en sterkere smak med min curry paste som smakstilsetning. Lag den med valgfrie grønnsaker/kjøtt eventuelt med soya kjøttdeig, - Niru Kumra.
Lag paideig og la den stå i en halv time.
Fres kjøttdeig med curry paste.
Forstek pai bunnen i 10 minutter på 200 grader. Husk å prikke med en gaffel når du setter den i stekeovnen.
Visp egg og melk med salt. Fyll med kjøttdeig, grønnsaker og hell over eggeblandingen. Avslutt med revet ost hvis ønskelig og stek videre på 180 grader i 25 minutter eller til eggeblandingen er stiv.
Serveres med en deilig frisk salat og for eksempel mango og lime chutney – NAM
Har du ikke amaranth mel, kan du bruke annen glutenfritt mel eller 200 gr vanlig hvetemel.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Nirus Verden
(Intern: 32885)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pai/terte Land:
India Innlagt dato:2017-03-04
Oppdatert dato:2017-03-04