Glutenfri pai med indisk vri



Glutenfri pai med indisk vri oppskrift.
Fotograf: Nirus Verden
Det herlige med pai er at du kan fylle den med forskjellige ting og få forskjellig smak. Her er en sterkere smak med min curry paste som smakstilsetning. Lag den med valgfrie grønnsaker/kjøtt eventuelt med soya kjøttdeig, - Niru Kumra.

Oppskriften inneholder 208 Kalorier, 12 g Karbo, 11 g Protein og 13 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Glutenfri pai med indisk vri er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 4439 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner

Paibunn:

100grkikertemel
100gramaranthmel
1ssfiberhusk
70grolje
2ssvann

Fyll:

1ssMasalamagic Nirus curry paste
200grkjøttdeig
Ca 200grGrønnsaker etter ønske
1tssalt
3stkegg
2,5dlmelk
100grgulost (kan sløyfes)




Næringsdeklarasjon for Glutenfri pai med indisk vri!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier207.72642.54Kcal
Protein10.6632.97gram
Karbohydrat11.5535.73gram
Kostfiber2.206.81gram
Fett12.7239.35gram
Mettet fett3.7811.69gram
Salt1.003.10gram
Pris på oppskriftenKr 5.53Kr 17.11Kroner
Hele oppskriften veier1 237 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo22,24 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Lag paideig og la den stå i en halv time.
Fres kjøttdeig med curry paste.
Forstek pai bunnen i 10 minutter på 200 grader. Husk å prikke med en gaffel når du setter den i stekeovnen.
Visp egg og melk med salt. Fyll med kjøttdeig, grønnsaker og hell over eggeblandingen. Avslutt med revet ost hvis ønskelig og stek videre på 180 grader i 25 minutter eller til eggeblandingen er stiv.
Serveres med en deilig frisk salat og for eksempel mango og lime chutney – NAM
Har du ikke amaranth mel, kan du bruke annen glutenfritt mel eller 200 gr vanlig hvetemel.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Nirus Verden
(Intern: 32885)
Tilberedningstid: 40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pai/terte
Land: India
Innlagt dato:2017-03-04
Oppdatert dato:2017-03-04


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Glutenfri pai med indisk vri.Glutenfri pai med indisk vri.
Denne retten har 207,72 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,55 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,72 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,53.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pai med kjøttdeig og stjerneløk.Pai med kjøttdeig og stjerneløk.
Denne retten har 166,53 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,78 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,56.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Oreganokrydret kjøttdeigpai.Oreganokrydret kjøttdeigpai.
Denne retten har 198,82 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,25 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,68 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,63.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kjøttdeigpai.Kjøttdeigpai.
Denne retten har 183,68 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,48 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,52.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.