Fotograf:
Melk.no
Nydelig og rask pastarett med smak av valnøtter. Oppskriften inneholder
378 Kalorier,
24 g Karbo,
16 g Protein og
23 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pasta med kremet valnøttpesto er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
3265 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pasta med kremet valnøttpesto!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 377.57 | 1 123.27 | Kcal |
Protein | 16.17 | 48.11 | gram |
Karbohydrat | 24.40 | 72.59 | gram |
Kostfiber | 2.66 | 7.91 | gram |
Fett | 23.33 | 69.41 | gram |
Mettet fett | 7.66 | 22.79 | gram |
Salt | 2.28 | 6.78 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 15.06 | Kr 44.80 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 190 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 25,84 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ha valnøtter og hvitløk i en foodprosessor og kjør til det er finhakket. Tilsett basilikum, parmesan og smør og kjør i noen sekunder til pestoen har samlet seg.
Kok pastaen som anvist på pakningen. Kok opp fløten i en stor kjele og rør ut pestoen.
La pastaen renne av seg i et dørslag og rør den inn i pestoblandingen. Server straks med oppskåret spekeskinke, frisk basilikum og en frisk salat.
Tips:
Valnøttpestoen kan lages flere dager i forveien og oppbevares i kjøleskap i en lufttett boks.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 28064)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pasta
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2011-01-11
Oppdatert dato:2011-01-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift