Fotograf:
Rosemarie Rodriguez
Enkelt og greit, og paprika er jo sunt! Vi lurte og noen kjøttbolle rester oppi, slik at den ikke er vegetar, men det er jo valgfritt. Og uten parmesan er den veganer. Oppskriften inneholder
86 Kalorier,
13 g Karbo,
2 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Vegetarpasta med paprika er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4215 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Vegetarpasta med paprika!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 86.14 | 360.11 | Kcal |
Protein | 2.47 | 10.33 | gram |
Karbohydrat | 13.02 | 54.43 | gram |
Kostfiber | 2.28 | 9.53 | gram |
Fett | 2.18 | 9.11 | gram |
Mettet fett | 0.34 | 1.42 | gram |
Salt | 0.07 | 0.28 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.44 | Kr 14.38 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 672 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 60,45 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Surr løken blank og myk i olje under omrøring. Tilsett hvitløk, paprika og laurbærblad og la det surre under lokk ca. 10 minutter.
Tilsett tomatene og kok alt videre under lokk ca. 5 minutter. Ta av lokket og la grønnsakene koke uten lokk ca. 10 minutter. Smak til med salt, nykvernet pepper og vend grønnsakene i nykokt pasta. Server med parmesan og klipp gjerne kryddergrønt over.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7574)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pasta
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2014-09-13
Oppdatert dato:2014-09-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift