Pasta med Port Salut og oliven inneholder
244 Kalorier,
23 g Karbo,
8 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Pasta med Port Salut og oliven har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pasta med Port Salut og oliven er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pasta med Port Salut og oliven!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 244.04 | 1 080.49 | Kcal |
Protein | 7.78 | 34.45 | gram |
Karbohydrat | 22.61 | 100.11 | gram |
Kostfiber | 1.92 | 8.50 | gram |
Fett | 12.35 | 54.68 | gram |
Mettet fett | 7.08 | 31.35 | gram |
Alkohol | 1.07 % | | | |
Salt | 0.53 | 2.33 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.75 | Kr 29.89 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 771 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 37,05 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok pasta etter anvisning på pakken. Fres løkskiver, presset hvitløk, koriander og grønn pepper i smør i pannen til løken er blank og myk. Hell i hvitvinen og la det koke inn til halve mengden.
Tilsett fløte og crème fraîche og la det koke opp. Rør sammen maisenna og kald melk. Hell det i sausen i en tynn stråle under omrøring. Det skal tykne.
Smak til. Skjær osten i små terninger.
Hell laken av olivenene. Bland inn ost og halve oliven like før servering, slik at alt blir gjennomvarmt. Osten skal ikke smelte helt.
Dryss evt. over basilikum og server sausen på den nykokte, avrente pastaen. Ha brød og en frisk salat til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 21707)
Kategori:
Pasta
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-03-26
Oppdatert dato:2006-03-26
Lesere:
2452 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift