Fotograf:
Bonduelle
Pasta og ostesaus med mais og erter inneholder
174 Kalorier,
29 g Karbo,
6 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Pasta og ostesaus med mais og erter har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pasta og ostesaus med mais og erter er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5226 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pasta og ostesaus med mais og erter!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 173.93 | 682.11 | Kcal |
Protein | 6.09 | 23.88 | gram |
Karbohydrat | 28.77 | 112.83 | gram |
Kostfiber | 2.89 | 11.33 | gram |
Fett | 3.19 | 12.51 | gram |
Mettet fett | 1.69 | 6.63 | gram |
Salt | 0.42 | 1.66 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.90 | Kr 15.29 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 569 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 66,16 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok spagettien i kokende saltet vann i 8-10 min. I mellomtiden skreller du løken og snitter den i terninger. Smelt og smøret og fres løken. Dryss på mel og fres det sammen. Tilsett buljong og melk under omrøring og la det koke opp. Tilsett smøreosten og la den smelte. Smak til med salt og pepper.
La ertene og maisen dryppe av. Rør dem inn i sausen og varm dem opp. Skyll og rist persillen tørr. Fjern stilkene og spar et par kvister til pynt. Snitt persillen i strimler. Hell vannet fra pastaen av, og anrett den sammen med sausen på et fat. Server med et persilledryss på.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Bonduelle
(Intern: 28740)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Pasta
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-01-03
Oppdatert dato:2012-01-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift