Fotograf:
Knut Pettersen
Penne, Panna e Salmone inneholder
282 Kalorier,
37 g Karbo,
11 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Penne, Panna e Salmone har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Penne, Panna e Salmone er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5930 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Penne. Panna e Salmone!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 282.36 | 480.86 | Kcal |
Protein | 11.28 | 19.21 | gram |
Karbohydrat | 37.23 | 63.40 | gram |
Kostfiber | 2.58 | 4.39 | gram |
Fett | 9.24 | 15.74 | gram |
Mettet fett | 4.13 | 7.03 | gram |
Salt | 0.78 | 1.33 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.63 | Kr 12.99 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 681 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 52,74 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Denne moderne retten er populær over hele Italia. De tre hovedingrediensene passer godt sammen, og retten er rask og enkel å lage.
Kok pastaen i en kjele med saltet, kokende vann etter anvisningen på pakken.
I mellomtiden klipper du laksen i tynne strimler, ca ½ cm brede. Dra bladene av kvistene med timian.
Smelt smøret i en stor kjele. Rør i fløten og ca ¼ av laksen og timianen. Smak til med salt og pepper. Varm forsiktig opp i 3-4 minutter under stadig omrøring. La det ikke koke. Smak til sausen.
Hell vannet av pastaen og bland i sausen. Serveres straks i fire oppvarmede skåler, med resten av laksen og timianen på toppen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6124)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pasta
Land:
Italia
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-12-05
Oppdatert dato:2002-12-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift