Fotograf:Knut Pettersen Laks med pasta eller som her spaghetti, er en enkel, god og rask rett å lage. Vi brukte faktisk spaghetti vi hadde til overs fra noen dager tidligere. Jeg kan og nevne at kokt pasta kan fryses. En annen ting som vi gjorde er å dele opp spaghettien i biter. Blir enklere å røre inn sausen da.
Her kan du som oss bruke ferdig kokt pasta eller koke den der og da. Spaghetti eller annen type om du har det.
Men først har du i smør og olje i stekepanna. Ha i laksefiletene og stek de jevnt rundt under svak varme. Dryss med salt og pepper.
Samtidig koker du spaghettien etter anvisning på pakka. Når den er ferdig heller du av vannet og sette den tilbake på plata igjen. Del den evt opp i biter med en kniv. Rør så inn smør, ostene og fløte. La dette smelte sammen og rør det rundt med litt salt og pepper. På slutten har du i erter som du varmer opp. Evt smak til med mer krydder.
Ha det opp på tallerken og legg laksen over. Pynt med urter, gul/rød paprika og ett dryss med chiliflakes.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Knut Pettersen
(Intern: 33928)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Pasta Innlagt dato:2018-05-02
Oppdatert dato:2018-05-02