Fotograf:
Melk.no
Tagliatelle med røkelaks i kremet tomatsaus 1 inneholder
170 Kalorier,
20 g Karbo,
7 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Tagliatelle med røkelaks i kremet tomatsaus 1 har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tagliatelle med røkelaks i kremet tomatsaus 1 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7677 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tagliatelle med røkelaks i kremet tomatsaus 1!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 170.21 | 770.20 | Kcal |
Protein | 7.26 | 32.85 | gram |
Karbohydrat | 19.71 | 89.19 | gram |
Kostfiber | 1.87 | 8.46 | gram |
Fett | 6.51 | 29.46 | gram |
Mettet fett | 2.84 | 12.85 | gram |
Salt | 0.52 | 2.34 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.81 | Kr 30.82 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 715 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 46,31 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær et lite kryss i bunnen av hver tomat. Ha dem i kokende vann i 1–2 minutter, og legg dem så rett over i kaldt vann. Flå dem fra krysset og nedover.
Skjær tomatene i to og ta ut kjernen, skjær tomatene i små biter.
Kok pastaen al dente i en stor gryte fosskokende vann tilsatt salt, mens du lager pastasausen.
Smelt smør i en stor panne og tilsett tomat, hvitløk og løk. Surr det hele i noen minutter til løken er blank og tomatene møre.
Tilsett fløten og røkelaks og gi det hele et raskt oppkok. Smak til med salt og pepper før servering. Server sausen over pastaen med hakket dill.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 23097)
Kategori:
Pasta
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-11-19
Oppdatert dato:2006-11-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift