Pepperstekt orrfuglbryst med skogssopp inneholder
164 Kalorier,
3 g Karbo,
14 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Pepperstekt orrfuglbryst med skogssopp har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pepperstekt orrfuglbryst med skogssopp er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,8 poeng fra 12 lesere
Lesere:
22976 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pepperstekt orrfuglbryst med skogssopp!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 164.33 | 464.48 | Kcal |
Protein | 14.40 | 40.70 | gram |
Karbohydrat | 2.79 | 7.89 | gram |
Kostfiber | 0.58 | 1.64 | gram |
Fett | 10.49 | 29.65 | gram |
Mettet fett | 5.46 | 15.43 | gram |
Salt | 0.30 | 0.84 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 20.91 | Kr 59.10 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 131 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 6,79 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bein ut bryst fra orrfugl og krydre brystet med salt og pepper. Brunes på svak varme i stekepannen sammen med smør og honning. Snu kjøttet ofte i stekepannen, men pass på at det ikke blir for varmt. Kjøttet er ferdig når det begynner å piple ut kjøttkraft fra brystet.
Fres sjalottløk, sopp og gulrot i en stekepanne til det har fått en gyllen farge. Slå over fløte og kok opp. Tilsett kapers, gressløk, persille og smak til med salt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8145)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-22
Oppdatert dato:2003-04-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.