Pigghå på bunn av rotfrukter og hønseglace inneholder
80 Kalorier,
3 g Karbo,
6 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Pigghå på bunn av rotfrukter og hønseglace har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pigghå på bunn av rotfrukter og hønseglace er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
3764 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pigghå på bunn av rotfrukter og hønseglace!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 80.12 | 411.36 | Kcal |
Protein | 6.34 | 32.55 | gram |
Karbohydrat | 2.62 | 13.45 | gram |
Kostfiber | 1.90 | 9.76 | gram |
Fett | 4.14 | 21.26 | gram |
Mettet fett | 1.67 | 8.57 | gram |
Alkohol | 0.46 % | | | |
Salt | 0.28 | 1.46 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.47 | Kr 28.08 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 054 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 13,08 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Flådd pigghå:
Skjæres i koteletter på ca. 2-3 cm. Lag en lake af olje, salt, pepper og evt. litt krydderurter eller chilli. Pensle kotelettene og la dem trekke i 20 min. Kolettene brunes på en panne i ca. 1-2 min, og bakes ferdig i en varm ovn i ca. 6 min. ved 200 g. Overdekk pigghåen og la den trekke ennå 5 min. innen servering.
Rotfrukter:
Skjær rotfrukterne i ensartede tynne staver og hakk løken. Det hele svitsjes på en panne i litt olje i ca. 5 min. inntil de er "al dente". Må ikke bli for møre. Krydre med salt og evt. litt soyasaus.
Hønseglace:
Ha hønsekraft i en gryte og la den reduseres til det halve. Tilsett hvitvin og la det igjen koke inn til det halve. Smak til med en smørklatt, salt og pepper. La det koke til det får en sirupsaktig konsistens.
Server retten med små poteter med skrell.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 2995)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-01-02
Oppdatert dato:2003-01-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.