Pinnekjøttsalat





Pinnekjøttsalat inneholder 144 Kalorier, 7 g Karbo, 8 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Pinnekjøttsalat har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Pinnekjøttsalat er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
Ca 3,5dlkjøtt av kokt pinnekjøtt
3skive(r)dags gammel loff
olivenolje
1sssmør
4stktomater
8stksherrytomater
100grmotzarellaost
Ca 5stksjampinjong
Issalat - noen blader
6kvist(er)basilikum
1bunt(er)gressløk
litt olivenolje
basalmico-eddik


Annonse



Næringsdeklarasjon for Pinnekjøttsalat!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier143.60426.13Kcal
Protein8.4525.08gram
Karbohydrat6.9120.51gram
Kostfiber1.303.86gram
Fett8.8426.23gram
Mettet fett4.5613.53gram
Salt0.772.27gram
Pris på oppskriftenKr 10.62Kr 31.51Kroner
Hele oppskriften veier1 187 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Fjern synlig fett og bein fra kokt pinekjøtt. Plukk kjøttet fra hverandre eller hakk det fin med kniv.

2. Skjær brødet i små terninger, stek i olivenolje og tilsett litt smør for smakes skyld. Avkjøl. Stek eller rist kjøttet etter at brødet er tatt bort. Kjøttet skal bli litt sprøtt. Eller legg kjøttet i marinaden fra salaten noen minutter.

3. Skjær tomatene skiver, sherrytomatene deles i to. Del osten i mindre biter, skjær soppen i tynne båter. Finhakk basilikum og gressløk og legg det over tomatene, osten og soppen i en form eller bolle. Stenk over olje og eddik og la dette stå mens issalten rives i biter.

4. Anrett tomatskiver på en tallerken, så ost og sopp og salat lagvis. Kjøttet og brødterningene strøes over til slutt. Pynt med halve sherrytomater.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 2118967827)
Kategori: Salat
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-13
Oppdatert dato:2002-05-13
Lesere: 2068 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.