Fotograf:Dansukker
Pistasjboller med rosevann inneholder 471 Kalorier, 36 g Karbo, 8 g Protein og 32 g Fett pr 100 gr Pistasjboller med rosevann har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fjern skallet på pistasjnøttene, og hakk dem i småbiter for hånd eller i en kjøkkenmaskin.
Rør smøret smidig med sukker og sitronskall.
Tilsett sukkerbrødet og 3/4 av pistasjnøttene, og bland til en jevn og klissete deig. Smak til med rosevann.
La stå i kjøleskap i minst 30 minutter.
Form til små boller, og rull i hakkede pistasjnøtter.
Sett tilbake i kjøleskapet til de skal nytes.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 33653)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Konfekt Innlagt dato:2018-02-24
Oppdatert dato:2018-02-25