Fotograf:Dansukker Sjokoladebarer som passer til jul eller som snacks ellers. Varier gjerne nøttene alt etter hva du ahr.
Oppskriften inneholder 536 Kalorier, 33 g Karbo, 11 g Protein og 39 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Melk, Nøtter, Peanøtter, Sesam, Soya, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sett ovnen på 150 °C.
Kjør nøttene i en kjøkkenmaskin. Smelt smøret, og rør det inn i nøtteblandingen.
Bland i resten av ingrediensene, og rør til en tykk røre.
Fordel røren tynt i en bakepapirkledd form på 24 x 30 cm.
Stekes midt i ovnen i 20–25 minutter. La avkjøles.
Smelt sjokolade og smør over vannbad i mellomtiden.
Smør sjokoladeblandingen på nøttebunnen, og strø over hakkede nøtter. Sett i kjøleskapet.
Skjær i små bars.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 34496)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Konfekt Innlagt dato:2018-12-18
Oppdatert dato:2018-12-18