Fotograf:
Dr Oetker
konfekt med peanøttsmør til jul eller påske. Oppskriften inneholder
529 Kalorier,
37 g Karbo,
12 g Protein og
36 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Melk, Peanøtter, Soya, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Peanøttpakker er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Peanøttpakker med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 528.96 | 2 644.80 | 105.79 | Kcal |
Protein | 11.69 | 58.45 | 2.34 | gram |
Karbohydrat | 37.16 | 185.80 | 7.43 | gram |
Kostfiber | 4.60 | 23.00 | 0.92 | gram |
Fett | 36.04 | 180.20 | 7.21 | gram |
Mettet fett | 15.40 | 77.00 | 3.08 | gram |
Salt | 0.17 | 0.83 | 0.03 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.44 | Kr 47.20 | Kr 1.89 | .- |
Hele oppskriften veier | 500 totalt | 500 pr porsj | 20 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 28,1 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 25
stykker
Hakk den lyse sjokoladen, og smelt den over vannbad. Rør inn fløte, peanøttsmør og peanøtter.
Ha blandingen i en liten plastboks (ca. 12 x 18 cm), og sett i kjøleskapet til blandingen er stivnet. Vend peanøttblandingen ut av formen, og skjær den i små firkanter.
Smelt den mørke sjokoladen over vannbad og overtrekk pakkene. Sett dem på bakepapir til sjokoladen er stivnet.
Tegn sløyfebånd på pakkene med sukkerskrift når sjokoladen er stivnet.
Oppbevares kjølig i en kakeboks.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Dr Oetker
(Intern: 30014)
Tilberedningstid:
45 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Konfekt
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-12-04
Oppdatert dato:2018-03-15
Lesere:
2212 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift