Pizza di Patate inneholder
139 Kalorier,
9 g Karbo,
11 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Pizza di Patate har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pizza di Patate er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4235 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pizza di Patate!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 139.27 | 388.70 | Kcal |
Protein | 11.35 | 31.68 | gram |
Karbohydrat | 9.18 | 25.62 | gram |
Kostfiber | 1.26 | 3.52 | gram |
Fett | 6.07 | 16.94 | gram |
Mettet fett | 2.82 | 7.87 | gram |
Salt | 0.47 | 1.32 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.54 | Kr 9.88 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 675 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 26,36 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrell potetene og mos dem. Arbeid inn mel og sammenpiskede egg. Smak til med salt og pepper.
Fyll potetmassen i godt smurt, rund form. Dryss reven ost over.
Dekk med tomatskiver, stykker av tunfisk og tynne osteskiver. I Italia brukes det Mozzarello-ost til denne retten.
Dryss støtt merian og oregano over sammen med resten av den revne osten. Drypp olje over det hele.
Stek pizzaen ved 225 C i ca 15 minutter, til den er gyllen og gjennomvarm.
Serveres nystekt med blandet salat til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6084)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pizza
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-16
Oppdatert dato:2002-03-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift