Pizza med kamskjell og pesto inneholder
175 Kalorier,
19 g Karbo,
7 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Pizza med kamskjell og pesto har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Gluten, Skalldyr, Spor-av-melk, Spor-av-sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pizza med kamskjell og pesto er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4364 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pizza med kamskjell og pesto!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 175.33 | 717.45 | Kcal |
Protein | 6.88 | 28.15 | gram |
Karbohydrat | 19.19 | 78.53 | gram |
Kostfiber | 1.55 | 6.34 | gram |
Fett | 7.55 | 30.89 | gram |
Mettet fett | 1.09 | 4.46 | gram |
Salt | 0.73 | 2.98 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.43 | Kr 26.31 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 409 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 43,78 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland kamskjell, 1 ss olivenolje, sitronsaft, persille og vårløk i en liten bolle. Smak til med salt og pepper. Rør godt sammen. Dekk til og la det stå i 20 minutter.
Forvarm stekeovnen til 225 C.
Kjevle eller klapp deigen ut til en rund leiv, ca 1/2 cm tykk og 23 cm i diameter. La den være ca 1 cm tykk i kanten. Pass på at den ikke blir for tynn i midten. Mel et stekebrett og legg leiven midt på. Vær lett på hånden!
Knus hvitløken gjennom en hvitløkpresse over deigen. Smør den så godt med hvitløk. Bruk baksiden av en skje og bre pestoen jevnt utover pizzabunnen. Ta kamskjellene opp av marinaden med en liten hullsleiv. Fordel dem på deigen. Drypp litt av marinaden over.
Stek pizzaen på nederste rille i ca 15 minutter, til skorpen er sprø og gyllen. Ta pizzaen ut og legg den på en middagstallerken. Gi den noen dråper olivenolje om du vil. Server straks.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6093)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pizza
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-19
Oppdatert dato:2002-03-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.