Pizza med røkelaks og mozzarella inneholder
214 Kalorier,
16 g Karbo,
13 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Pizza med røkelaks og mozzarella har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pizza med røkelaks og mozzarella er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5013 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pizza med røkelaks og mozzarella!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 213.81 | 1 014.42 | Kcal |
Protein | 13.23 | 62.77 | gram |
Karbohydrat | 16.35 | 77.57 | gram |
Kostfiber | 1.08 | 5.12 | gram |
Fett | 10.37 | 49.20 | gram |
Mettet fett | 4.44 | 21.07 | gram |
Salt | 1.07 | 5.08 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.19 | Kr 34.11 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 474 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 30,58 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Forvarm stekeovnen til 225 C.
Kjevle eller klapp deigen ut til en rund leiv, ca 1/2 cm tykk og 23 cm i diameter. La den være ca 1 cm tykk i kanten. Pass på at den ikke blir for tynn i midten. Mel et stekebrett og legg leiven midt på. Vær lett på hånden!
Fordel røkelaks på deigen. Legg et jevnt lag osteskiver oppå. Dryss gressløk på toppen, Krydre etter smak med salt og pepper. Drypp olivenolje over til slutt.
Stek pizzaen på nederste rille i ovnen i ca. 15 minutter, til skorpen er sprø og gyllen. Ta pizzaen ut og legg den på en middagstallerken. Drypp sitronsaft og dryss persille over. Gi den noen dråper olivenolje også om du vil. Server straks.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6100)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pizza
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-19
Oppdatert dato:2002-03-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift