Pizzabunner glutenfrie inneholder
239 Kalorier,
32 g Karbo,
1 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Pizzabunner glutenfrie har ingen allergener
Pizzabunner glutenfrie er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 8 lesere
Lesere:
20915 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pizzabunner glutenfrie!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 238.65 | 355.79 | Kcal |
Protein | 1.26 | 1.88 | gram |
Karbohydrat | 31.84 | 47.47 | gram |
Kostfiber | 7.81 | 11.64 | gram |
Fett | 10.07 | 15.01 | gram |
Mettet fett | 1.46 | 2.18 | gram |
Salt | 0.82 | 1.22 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.16 | Kr 4.71 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 447 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 53,36 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Smul gjæren i bakebollen. Varm vannet til fingervarmt. Hell vannet over gjæren og rør til den er oppløst. Bland i husk, rør rundt og la skallene svelle i 10 minutter til det blir en tykk og geléaktig masse. Tilsett olivenolje, salt og mesteparten av melblandingen. Spar litt til utbakingen. Arbeid deigen godt i maskinen. La den heve tildekket ca 30 minutter.
Strø resten av melet på arbeidsbenken og kna deigen godt. Del deigen i tre deler. Form hver del til en bolle og kjevle den ut til en rund plate. Hvis bunnene skal forstekes, må de prikkes godt eller kjevles over med et lefsekjevle mot slutten av kjevlingen. Deigen kan også kjevles ut til én stor pizza som dekker en stekeovnsplate.
Hvis pizzaen skal fryses uten fyll, forstekes de midt i ovnen ved 250 C i 7-8 minutter, eller stekes med fyll ved samme temperatur i 12-15 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 5926)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pizza
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-18
Oppdatert dato:2002-03-18
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift