Fotograf:Synøve Dreyer Plommechutney passer spesielt godt som tilbehør til vilt, men er også nydelig til steker. Chutneyen kan også brukes som smakstilsetning i sauser.
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Plommechutney fra frukt no med ingrediensene over!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Verdi pr stykke
Enhet
Kalorier
105.47
1 716.74
Kcal
Protein
0.60
9.77
gram
Karbohydrat
24.58
400.09
gram
Kostfiber
1.43
23.28
gram
Fett
0.21
3.42
gram
Mettet fett
0.01
0.16
gram
Salt
0.03
0.48
gram
Pris på oppskriften
Kr 5.61
Kr 91.31
Kr
.-
Hele oppskriften veier
1 628 totalt
1 628 pr porsj
pr stk
gram
Lavkarbo energi er
93,22 %
Fremgangsmåte:
Del plommene og fjern steinene. Skjær plommene opp i biter.
Knus spisskummenfrø og kajennepepper i en morter.
Fjern frø og hinner fra chilien, og hakk hvitløk og chili fint.
Kok alt sammen uten sukker i 20 minutter.
Tilsett sukker og la chutneyen putre på svak varme uten lokk i ca. 2 timer, til den er blitt tykk og litt seig.
Fyll chutneyen over på varme og rene glass som lukkes med en gang.
Avkjøl glassene og oppbevar dem kjølig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 34230)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Chutney Innlagt dato:2018-08-18
Oppdatert dato:2018-08-18
Lesere: 1234 totalt.