Fotograf:Frukt.no Spenstig liten rett som kan serveres som tapas, til en god ost eller som tilbehør til en god middag. Plommer og blåmuggost er en kjempegod kombinasjon som er verd å prøve.
Oppskriften inneholder 206 Kalorier, 12 g Karbo, 6 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Melk, Spor-av-lupiner, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Spor-av-sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sett ovnen på 200°C.
Del plommene i to og ta ut steinene.
Legg plommene i en ildfast form med snittflaten opp. Pensle på honning og dryss over chilipulver og pepper etter smak.
Bak plommene i ovnen i 5 minutter.
Ta ut formen. Del osten i skiver og legg det på plommene.
Sett formen tilbake i ovnen på øverste rille og gratiner plommene i et par minutter til osten har smeltet.
Dryss over pinjekjerner som er ristet et par minutter i tørr varm panne.
Server gratinerte plommer som en tapasrett, smårett til kvelds, til ostebordet eller som tilbehør til middag.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 34231)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Smårett Innlagt dato:2018-08-18
Oppdatert dato:2018-08-18