Fotograf:Synøve Dreyer Spenstig liten rett som kan serveres som tapas, til en god ost eller som tilbehør til en god middag. Plommer og blåmuggost er en kjempegod kombinasjon som er verd å prøve.
Oppskriften inneholder 206 Kalorier, 12 g Karbo, 6 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Melk, Spor-av-lupiner, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Spor-av-sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sett ovnen på 200°C.
Del plommene i to og ta ut steinene.
Legg plommene i en ildfast form med snittflaten opp. Pensle på honning og dryss over chilipulver og pepper etter smak.
Bak plommene i ovnen i 5 minutter.
Ta ut formen. Del osten i skiver og legg det på plommene.
Sett formen tilbake i ovnen på øverste rille og gratiner plommene i et par minutter til osten har smeltet.
Dryss over pinjekjerner som er ristet et par minutter i tørr varm panne.
Server gratinerte plommer som en tapasrett, smårett til kvelds, til ostebordet eller som tilbehør til middag.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere Lesere: 1041 totalt.
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 34231)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Smårett Innlagt dato:2018-08-18
Oppdatert dato:2018-08-18