Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Polsk kalvepostei oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Polsk kalvepostei



Polsk kalvepostei inneholder 161 Kalorier, 1 g Karbo, 15 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr
Polsk kalvepostei har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Polsk kalvepostei er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
600grkalvekjøtt
300grbuklist
150grkalve- eller svinelever
200grmagert bacon
1stk storløk
1sshakket persille
0,5tssalvie
1stksitron, saft og skallet
1stkegg
1dashsalt
1dashpepper
4sskremfløte
1stklaurbærblad

Pynt:

kokte eple- eller pærebåter
persille




Næringsdeklarasjon for Polsk kalvepostei!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier160.95438.77Kcal
Protein15.2341.52gram
Karbohydrat1.153.14gram
Kostfiber0.421.14gram
Fett10.5128.65gram
Mettet fett4.0010.90gram
Salt0.170.48gram
Pris på oppskriftenKr 12.03Kr 32.80Kroner
Hele oppskriften veier1 636 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær svoren av svinekjøttet (buklist) og bacon. Mal kalvekjøtt, svinekjøtt, lever, bacon og løk én gang på kjøttkvern. Rør dette sammen med persille, egg, krydder, revet sitronskall og fløte. Tilsett sitronsaft etter smak.

Smør en ovnfast form. Legg et laurbærblad i bunnen og hell massen oppå. Jevn ut toppen og dekk med et smurt papir.

Sett formen nederst i ovnen ved 220 C i vannbad og stek i 1 time.

Avkjøl posteien i formen. Hvelv den over på fat.

Pynt med kokte eple- eller pærebåter og persille. Server posteien med smør og brød.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8207)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Smårett
Land: Polen
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-23
Oppdatert dato:2003-04-23
Lesere: 2354 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.