Rør ut gjær i lunkent vann. Ha i salt og olje og tilsett hvetemel til passe fast deig. La deigen heve 1/2 time, til dobbel størrelse. Del deigen i 6 like store emner og trykk dem ut. Legg bunnene på stekebrett. Smør tomatpuré på bunnene og dryss over finhakket løk, salt, pepper, oregano og revet ost. Snitt kyllingfileten til to like tykke «vinger». Legg vingene litt inntil hverandre på pizzaen, slik at de ser ut som vingene på en sommerfugl. Stek pizzaene ved 225 °C i ca 15 minutter. Legg på to strå gressløk til «følehorn».
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Kylling.no
(Intern: 2118967427)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pizza Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2002-05-01
Oppdatert dato:2018-12-30