Fotograf:
Matprat.no
Morsom variant av grillspyd. Spekeskinken surres rundt potetene og grilles sammen med grønnsaker. Oppskriften inneholder
105 Kalorier,
11 g Karbo,
4 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har ikke allergener
Potet- og skinkespyd er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2931 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Potet- og skinkespyd!
| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|
| Kalorier | 104.99 | 683.29 | Kcal |
| Protein | 4.15 | 27.01 | gram |
| Karbohydrat | 11.17 | 72.70 | gram |
| Kostfiber | 2.19 | 14.25 | gram |
| Fett | 4.37 | 28.44 | gram |
| Mettet fett | 0.78 | 5.08 | gram |
| Salt | 1.18 | 7.67 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 4.74 | Kr 30.85 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 2 603 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 42,55 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Surr en skive spekeskinke rundt hver potet.
2. Del aubergine i skiver, og tomat i to. Pensle med olje, dryss på salt og pepper.
3. Tre potet, aubergine og tomat vekselvis på spyd. Legg dem på grillen, og pensle med litt olje underveis.
4. Grill spydene i ca. 5 minutter, snu dem ofte.
Tips
Bruker du grillspyd av tre, husk å bløtlegge dem i vann ca. 15 minutter før de skal brukes. Da tar de ikke fyr under grilling.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 29618)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-07-31
Oppdatert dato:2012-07-31
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift