Potetbløtkake med jøssingkrem inneholder
88 Kalorier,
18 g Karbo,
3 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Potetbløtkake med jøssingkrem har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Potetbløtkake med jøssingkrem er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6243 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Potetbløtkake med jøssingkrem med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 87.85 | 979.53 | 81.63 | Kcal |
Protein | 3.16 | 35.23 | 2.94 | gram |
Karbohydrat | 17.83 | 198.80 | 16.57 | gram |
Kostfiber | 1.18 | 13.16 | 1.10 | gram |
Fett | 0.17 | 1.90 | 0.16 | gram |
Mettet fett | 0.06 | 0.67 | 0.06 | gram |
Salt | 0.34 | 3.77 | 0.31 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.44 | Kr 16.06 | Kr 1.34 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 115 totalt | 1 115 pr porsj | 93 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 81,18 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Her er en delikatesse fra okkupasjonstidens spiseseddel. Kaken kan også serveres varm med rød saus til dessert.
Bland potetene med sukker, mel, bakepulver og vaniljesukker eller annet smaksstoff. Stek kaka i rund form.
Jøssingkremen lages ved å røre 2 ss mel ut i kald melk og la dette koke opp under omrøring. Etter 5-6 minutter er den rå melkesmaken borte. Rør inn sukker og avkjøl. Vispe kremen stiv og bre den over kaka sammen med evt. syltetøy.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13414)
Kategori:
Kaker
Diett/allergi:
Uten egg
Land:
Norge
Fylke:
Akershus
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-11
Oppdatert dato:2003-05-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift