Potetbrød inneholder
177 Kalorier,
32 g Karbo,
7 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Potetbrød har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Potetbrød er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
8632 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Potetbrød med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 177.26 | 4 544.95 | 1 514.98 | Kcal |
Protein | 6.54 | 167.69 | 55.90 | gram |
Karbohydrat | 32.31 | 828.43 | 276.14 | gram |
Kostfiber | 4.45 | 114.10 | 38.03 | gram |
Fett | 1.44 | 36.92 | 12.31 | gram |
Mettet fett | 0.53 | 13.59 | 4.53 | gram |
Salt | 0.56 | 14.34 | 4.78 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.49 | Kr 38.20 | Kr 12.73 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 564 totalt | 2 564 pr porsj | 855 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 72,9 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 3
brød
Kok, skrell og mal potetene. Avkjøles litt. Rør ut gjær i melken og bland i potetene. Ha i mel og salt, og elt godt.
Settes til heving til dobbelt størrelse.
Elt så inn litt mer mel og form 2-3 brød. Legges i hver sin smurte form og etterheves.
Pensle med vann og stek ved 200 grader i ca 1 time.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 2825)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Brød
Land:
Norge
Fylke:
Aust Agder
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-12-24
Oppdatert dato:2002-12-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift