Potetkake med basilikum inneholder
191 Kalorier,
26 g Karbo,
7 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Potetkake med basilikum har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Potetkake med basilikum er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2810 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Potetkake med basilikum!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 190.61 | 2 828.41 | Kcal |
Protein | 6.84 | 101.50 | gram |
Karbohydrat | 25.71 | 381.50 | gram |
Kostfiber | 2.26 | 33.54 | gram |
Fett | 6.21 | 92.15 | gram |
Mettet fett | 3.73 | 55.35 | gram |
Salt | 0.87 | 12.90 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.50 | Kr 37.10 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 484 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 53,95 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Lag grunndeigen og del den i to like deler. Pensle formen godt med meierismør. Kjevle den ene deigbiten ut slik at den dekker bunn og sider i formen. Forstek bunnen til den er svakt gyllen. Mos potetene og bland med ost, basilikum og krydder. Fordel fyllet over den forstekte bunnen. Kjevle ut den andre deighalvdelen og legg denne som lokk over fyllet. Klem skjøten litt sammen. Lag et par hull i lokket slik at damp slipper ut under stekingen. Pensle lokket med smør og dryss over salt og urter.
Stek potetkaken og server den lunken f.eks ved siden av spekemat eller annet kaldt kjøtt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 285)
Kategori:
Gjærbakst
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-07-10
Oppdatert dato:2002-07-10
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.