Poulettesaus inneholder
224 Kalorier,
5 g Karbo,
4 g Protein og
20 g Fett pr 100 gr
Poulettesaus har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Poulettesaus er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2609 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Poulettesaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 224.37 | 342.31 | Kcal |
Protein | 3.87 | 5.90 | gram |
Karbohydrat | 4.70 | 7.17 | gram |
Kostfiber | 0.71 | 1.08 | gram |
Fett | 19.75 | 30.13 | gram |
Mettet fett | 8.82 | 13.46 | gram |
Alkohol | 1.56 % | | | |
Salt | 0.14 | 0.21 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.85 | Kr 7.40 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 458 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 8,37 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
(ca 3 dl)
Sett den øvre delen av en dobbeltkoker direkte på en middels varm kokeplate. Smelt smøret og surr sjampinjongen i det til den er mør. Tilsett løk og vin, og kok til vinen er nesten fordampet.
Senk varmen, rør inn halvparten av fløten og la det koke i 5 minutter, eller til sausen er redusert til det halve. Tilsett veloutésausen og kok opp.
Imens pisker du eggeplommene lett med resten av fløten i en bolle. Rør inn noe av den varme sausen. Kok opp vann i den nedre delen av dobbeltkokeren og sett den øvre delen oppå. Rør inn egg- og fløteblandingen. Varm opp under omrøring til sausen er svært varm, men ikke kokende. Tilsett sitronsaft og persille.
Serveres til scampi eller andre skalldyr.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7550)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Saus
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-17
Oppdatert dato:2003-04-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift