Prinsessekake 2 inneholder
272 Kalorier,
50 g Karbo,
6 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Prinsessekake 2 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Prinsessekake 2 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Prinsessekake 2!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 271.85 | 1 950.36 | Kcal |
Protein | 5.79 | 41.54 | gram |
Karbohydrat | 50.23 | 360.37 | gram |
Kostfiber | 1.79 | 12.84 | gram |
Fett | 4.91 | 35.23 | gram |
Mettet fett | 2.53 | 18.15 | gram |
Salt | 1.72 | 12.34 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.14 | Kr 15.35 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 717 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 73,9 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland mel, sukker, salt og bakepulver. Smuldre smøret i.
Visp egget, tilsett vann og rør det inn i melblandingen.
Kjevl deigen ut til ca 1 cm tykkelse, pensle md smør, strø med rosiner, sukker og kanel, og rull deigen sammen til en lang pølse.
Del pølsen i 8 stykker.
Rør en lett krem av 2 ss smør og 2 ss sukker. Smør kremen i en rund kakeform og legg kakeskivene oppi.
La stå 15 minutter før steking.
Stekes så i varm ovn i ca 20 minutter. 250 grader. Hvelves før bruk.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3,3 poeng fra 3 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 644)
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-07-29
Oppdatert dato:2002-07-29
Lesere:
3443 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift