Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Purre- og Ålterrin med karrikrem oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Purre- og Ålterrin med karrikrem



Purre- og Ålterrin med karrikrem inneholder 156 Kalorier, 3 g Karbo, 5 g Protein og 13 g Fett pr 100 gr
Purre- og Ålterrin med karrikrem har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Melk, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Purre- og Ålterrin med karrikrem er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4stkpurrer
0,25stkrøkt ål - hel filet (uten skinn/ben) ellerrøkelaksfilet
1potte(r)kjørvel
2plate(r)gelatin
1dashsalt
1dashpepper

Karrikrem

1tskarripasta (mild)
1sseplesidereddik
0,5tsbrunt sukker
1dlcreme fraiche
2dlkremfløte
svart pepper fra kvern
revet sitronskall
litt sitronsaft
salt etter smak




Næringsdeklarasjon for Purre- og Ålterrin med karrikrem!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier156.29599.74Kcal
Protein5.4620.95gram
Karbohydrat3.1512.09gram
Kostfiber1.666.37gram
Fett13.1750.54gram
Mettet fett5.9022.64gram
Salt0.391.48gram
Pris på oppskriftenKr 10.32Kr 39.60Kroner
Hele oppskriften veier1 535 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Vask og rens purre. Kokes i godt saltet vann, så den blir vakkert grønn. Fór en form med plastfilm. Legg et lag med varm, avrent purre. Krydre og fortsett med et bløtlagt gelatinblad og fisk. Varme fra purren gjør at gelatinen smelter. Gjenta det samme igjen og stram til på toppen med plasten. Stikk hull på plastfilmen i endene og klem forsiktig ut overflødig gelé.

Rør sammen karri, eddik og sukker til kremen. Stivpisk crème fraiche og vend inn karriblandingen. Tilsett sitronskall, pepper, salt og sitron. Pisk fløten til stiv krem og vend massen sammen med lett hånd. Får stå kaldt til servering.

I tillegg vaskes noen småsalater (frissé, ruccola, tat zoi, lollo rosso). Riv i små biter. Ha gjerne litt is i vannet. Kjør gjerne salaten i en slynge. Legges i fuktig håndkle til den skal brukes. Vend med litt god olje, salt og pepper like før servering. Litt god olje og eddik hører med til salaten.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 21853)
Kategori: Kalde retter
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-04-30
Oppdatert dato:2006-04-30
Lesere: 2849 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Coleslaw 2.Coleslaw 2.
Denne retten har 177,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,63 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,37 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,95.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.