Purre- og broccolitarteletter inneholder
208 Kalorier,
14 g Karbo,
6 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Purre- og broccolitarteletter har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Purre- og broccolitarteletter er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3570 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Purre- og broccolitarteletter!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 207.83 | 547.67 | Kcal |
Protein | 5.54 | 14.60 | gram |
Karbohydrat | 13.95 | 36.76 | gram |
Kostfiber | 2.07 | 5.45 | gram |
Fett | 13.97 | 36.81 | gram |
Mettet fett | 7.38 | 19.45 | gram |
Salt | 0.28 | 0.74 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.56 | Kr 9.38 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 054 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 26,84 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland hvetemel, smør og ost i matmølle til konsistensen er som grove brødsmuler. Tilsett salt og akkurat nok vann til at deigen kan trilles til en kule. Avkjøles i 15 minutter.
Varm ovnen til 190 C. Kjevle ut deigen på et melstrødd bord og ble fire 10 cm tartelettformer. Legg matpapir oppå og fyll med tørkede erter. Stek formene i 15 minutter, fjern erter og papir og stek dem 5 minutter til, slik at de blir tørre.
Ha purre og broccoli i en kjele sammen med melken og la det småkoke 2-3 minutter. Sil melken i en liten bolle og pisk inn egg, fløte, muskatblomme, salt og pepper.
Ha purre og broccoli i paiformen og hell eggeblandingen over. Stek tartelettene i 20 minutter eller til fyllet akkurat stivner. Dryss ristede mandler over før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6010)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-18
Oppdatert dato:2002-03-18
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift