Fotograf:Frukt.no Dette er en enkel blomkålrett som garantert vil falle i smak. Du kan gjerne servere den som en egen rett eller til sommermiddagen. Blomkålbiffer er lette å lage og lette å like
Forvarm ovnen til 200 grader.
Bland olje, revet parmesan, krydder, finhakket hvitløk og pepper i en liten bolle. Om du ønsker kan du ha mer krydder i oljen.
Ha et bakepapir på en bakeplate.
Fjern bladene fra bunnen av blomkålen. Skjær blomkålen i to. Skjær deretter fine skiver på 2 cm. Du får gjerne 4 fine skiver av et blomkålhode. Legg blomkålbiffene og evt. de små bitene du får, på bakeplaten.
Pensle godt med oljeblandingen.
Bak blomkålbiffene i ovnen. Snu dem etter 8-10 minutter. De skal være knapt møre.
Ta bakebrettet ut og dryss finrevet hvitost og parmesan over. Bak videre til osten har smeltet og fått en fin gylden farge.
Dryss over finhakket persille og server dem nylaget
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 36492)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Ovnsrett Innlagt dato:2022-07-25
Oppdatert dato:2022-07-25