Fotograf:
Kylling.no
Purre- og potetsuppe 1 inneholder
61 Kalorier,
5 g Karbo,
1 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Purre- og potetsuppe 1 har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Purre- og potetsuppe 1 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Purre- og potetsuppe 1!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 61.41 | 294.38 | Kcal |
Protein | 1.01 | 4.84 | gram |
Karbohydrat | 4.91 | 23.54 | gram |
Kostfiber | 0.73 | 3.50 | gram |
Fett | 4.03 | 19.32 | gram |
Mettet fett | 2.53 | 12.13 | gram |
Salt | 0.53 | 2.55 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.62 | Kr 7.77 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 918 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 31,98 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Vask purren godt og del den i biter. Surr purre og hvitløk i litt smør. Tilsett poteter og hell over kraft. Kok til det er mørt. Ha det over i en matprosessor og kjør suppen glatt. Sil suppen og tilsett fløte.
Kok opp suppen og smak til med salt, kvernet pepper eventuelt litt buljong. Hell suppen i serveringsboller, drypp over litt trøffelolje og legg på litt purre som er surret i smør. Server med grissini/brødpinne eller godt brød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 24535)
Kategori:
Suppe
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-12-08
Oppdatert dato:2007-12-08
Lesere:
7567 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift