Quabli palau inneholder
232 Kalorier,
21 g Karbo,
4 g Protein og
15 g Fett pr 100 gr
Quabli palau har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Quabli palau er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,4 poeng fra 10 lesere
Lesere:
10117 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Quabli palau!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 232.19 | 934.45 | Kcal |
Protein | 3.75 | 15.09 | gram |
Karbohydrat | 20.95 | 84.31 | gram |
Kostfiber | 1.40 | 5.63 | gram |
Fett | 14.51 | 58.40 | gram |
Mettet fett | 5.47 | 22.01 | gram |
Salt | 1.39 | 5.61 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.02 | Kr 8.13 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 610 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 36,09 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skyll risen i rennende vann. Kok opp med rikelig vann og ha risen i. Rør om så den ikke klumper seg. Kok risen til den er litt myk (ca. 5 min). Hell risen over i en stor sil.
Skjær gulrøttene i tynne pinner. Kok til de er litt myke. Tilsett rosiner og sukker og kok i ti minutter til. Tøm av det vannet som er igjen, og hell over litt olje fres dette i et minutt til gulrøttene er blanke. Skold 2 dl mandler og tilsett disse.
Ha ½ dl olje i risgryta. Hell risen tilbake i gryta. Varm smøret i en panne til det blir blankt. Hell det over risen. Rør ut salt, garam masala og sukkerkulør i et lite glass med vann og hell blandingen over risen. Legg blandingen av gulrøtter, mandler og rosiner på toppen. Sett platen på fullt til det damper av risen (ca. 1 min). Skru ned varmen. Legg et håndkle over gryta og sett lokket på over. Kok i ca. 25 minutter.
Serveres til Korma. Eller alene.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Verdensmagasinet
(Intern: 3414)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Diett/allergi:
Veganer
Land:
Afghanistan
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-02-14
Oppdatert dato:2003-02-14
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift