Quiche Lorrraine 2



Quiche Lorrraine 2 inneholder 159 Kalorier, 12 g Karbo, 13 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Quiche Lorrraine 2 har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Quiche Lorrraine 2 er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 3239 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
3dlhvetemel
1dlmager kesam
100grrevet, kokt potet
300grrøkt skinke (spekeskinke) i terninger
300grkokt potet i terninger
2dlstrimlet purre
200grrevet gulost mager type
3stkegg
1,5dlmager kesam
1,5dllettmelk
salt fra kvern
1dashpepper fra kvern




Kalorier og næringsinnhold i Quiche Lorrraine 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier158.682 711.87677.97Kcal
Protein13.07223.3755.84gram
Karbohydrat12.14207.4851.87gram
Kostfiber1.1118.974.74gram
Fett6.18105.6226.40gram
Mettet fett2.9550.4212.60gram
Salt1.9333.048.26gram
Pris på oppskriftenKr 8.29Kr 141.68Kr 35.42.-
Hele oppskriften veier1 709 totalt1 709 pr porsj427 pr stk gram
Energiprosent fra karbo30,6 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 4 stykker

Pai som er fylt med ost, røkt skinke og eggestand vil vi gjerne ha. Laget på tradisjonell måte med mel og smør i deigen, mye ost og crème fraiche i fyllet, er den jo litt av en kaloribombe, bare til fest. Men prøv denne utgaven. Tradisjonell quiche har mer enn 620 kcal per person, den magre ca. 484. Her er det 136 kalorier å spare, minst...

Ha alle ingrediensene til deigen i en food processor og kjør det sammen. Trykk deigen ut i en springform (24 cm diameter). Settes i kjøleskap en halv time.
Still ovnen på 225 grader.
Bland skinke, potet, purre og ost. Fordel blandingen i paiskallet.
Visp sammen egg, kesam, melk, litt salt og pepper og hell det over. Settes inn i varm ovn på nederste rille. Steketiden er ca. 40 minutter. Dekk til mot slutten av tiden så ikke overflaten blir for mørk.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 21855)
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-05-02
Oppdatert dato:2006-05-02


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Pai med brokkoli og skinke.Pai med brokkoli og skinke.
Denne retten har 161,05 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,98 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,69 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,89.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Mager skinkepai.Mager skinkepai.
Denne retten har 141,79 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,57 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,25 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,82.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Skinkepai.Skinkepai.
Denne retten har 178,04 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,93 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,98 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,74.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Terte med strandaskinke.Terte med strandaskinke.
Denne retten har 218,22 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,33 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,08 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,19.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pai med juleskinke og rødkål.Pai med juleskinke og rødkål.
Denne retten har 193,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,3 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,89 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,07.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.