Quiche Lorrraine 2 inneholder
159 Kalorier,
12 g Karbo,
13 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Quiche Lorrraine 2 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Quiche Lorrraine 2 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3239 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Quiche Lorrraine 2 med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 158.68 | 2 711.87 | 677.97 | Kcal |
Protein | 13.07 | 223.37 | 55.84 | gram |
Karbohydrat | 12.14 | 207.48 | 51.87 | gram |
Kostfiber | 1.11 | 18.97 | 4.74 | gram |
Fett | 6.18 | 105.62 | 26.40 | gram |
Mettet fett | 2.95 | 50.42 | 12.60 | gram |
Salt | 1.93 | 33.04 | 8.26 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.29 | Kr 141.68 | Kr 35.42 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 709 totalt | 1 709 pr porsj | 427 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 30,6 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 4
stykker
Pai som er fylt med ost, røkt skinke og eggestand vil vi gjerne ha. Laget på tradisjonell måte med mel og smør i deigen, mye ost og crème fraiche i fyllet, er den jo litt av en kaloribombe, bare til fest. Men prøv denne utgaven. Tradisjonell quiche har mer enn 620 kcal per person, den magre ca. 484. Her er det 136 kalorier å spare, minst...
Ha alle ingrediensene til deigen i en food processor og kjør det sammen. Trykk deigen ut i en springform (24 cm diameter). Settes i kjøleskap en halv time.
Still ovnen på 225 grader.
Bland skinke, potet, purre og ost. Fordel blandingen i paiskallet.
Visp sammen egg, kesam, melk, litt salt og pepper og hell det over. Settes inn i varm ovn på nederste rille. Steketiden er ca. 40 minutter. Dekk til mot slutten av tiden så ikke overflaten blir for mørk.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 21855)
Kategori:
Pai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-05-02
Oppdatert dato:2006-05-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift