Fotograf:
Matprat.no
Pai kan være en riktig kaloribombe med kremfløte og store mengder fet ost. Her er en pai med mager paibunn. Fyllet er laget av mager skinke og lettmelk. Den gode smaken gjør at det er enkelt å velge lett. Oppskriften inneholder
142 Kalorier,
11 g Karbo,
8 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Mager skinkepai er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6522 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Mager skinkepai!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 141.79 | 377.92 | Kcal |
Protein | 8.07 | 21.51 | gram |
Karbohydrat | 10.57 | 28.17 | gram |
Kostfiber | 0.99 | 2.64 | gram |
Fett | 7.25 | 19.32 | gram |
Mettet fett | 1.96 | 5.22 | gram |
Salt | 1.06 | 2.82 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.82 | Kr 10.18 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 066 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 29,81 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Elt sammen mel, margarin, cottage cheese og vann i en bolle eller kjøkkenmaskin. Dekk med plast og la deigen hvile i kjøleskapet i ca. 30 minutter eller over natten.
2. Trykk deigen ut i små paiformer. Pass godt på at deigen dekker godt opp langs sidene. Prikk bunnen med en gaffel og forstek paibunnene i ca. 10 minutter ved 225 °C.
3. Skjær skinke i strimler og sjampinjong i skiver. Skjær paprika i små terninger og purren i strimler. Riv osten.
4. Visp egg og ha i melken. Bland i skinke og de andre ingrediensene. Smak til med salt og pepper.
5. Fordel fyllet i paibunnene. Dryss revet ost på toppen. Stekes ved 180 °C i ca. 30 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 28055)
Tilberedningstid:
1 time + hvile
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pai/terte
Diett/allergi:
Kalorifattig
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2011-01-11
Oppdatert dato:2011-01-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift