Fotograf:
Rosemarie Rodriguez
Pai er blitt en gjenganger her i hjemmet. Det er enkelt og godt. Tar dog litt tid men er enkelt å lage for det. Her en variant med brokkoli og skinkerester vi hadde. Servert her med enkel salat. Oppskriften inneholder
161 Kalorier,
9 g Karbo,
9 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pai med brokkoli og skinke er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5504 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pai med brokkoli og skinke!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 161.05 | 1 161.94 | Kcal |
Protein | 8.95 | 64.57 | gram |
Karbohydrat | 8.98 | 64.79 | gram |
Kostfiber | 1.06 | 7.65 | gram |
Fett | 9.69 | 69.91 | gram |
Mettet fett | 4.29 | 30.95 | gram |
Salt | 0.82 | 5.93 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.89 | Kr 42.50 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 443 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 22,3 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Man kan og lage paibunn selv, men vi bruker som oftest ferdige bunner. Er jo mye enklere.
Varm opp litt olje i stekepannnen og surr løk myk. Rør inn skinkerester og brokkolibiter. Surrer til alt er mykt.
I en bolle piskes melk og egg med litt salt og pepper.
Paideigen forstekes først i paiformen ca 15 minutter ved 200 grader hvis den ikke er forstekt. Husk å prikke bunnnen før steking.
Så fylles paine med løk/brokkoli/skinkeblandingen og overhelles eggeblandingen. Reven ost drysses over.
Settes inn i ovnen ved 180 grader i ca 40 minutter. Eller til osten er passende gylden. Du kan evt prøve med en bakenål, eggeblandingen skal være stivnet.
Tas ut og serveres lunken med en grønn salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Rosemarie Rodriguez
(Intern: 31872)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Pai/terte
Innlagt dato:2015-01-04
Oppdatert dato:2015-01-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift