Fotograf:Matprat.no En fargerik og annerledes pai med smak av jul.
Oppskriften inneholder 194 Kalorier, 10 g Karbo, 9 g Protein og 13 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-lupiner, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Spor-av-sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
1. Dekk en paiform med paideigen.
2. Skjær juleskinken og rødkålen i fine strimler.
3. Stek det raskt i en stekepanne sammen med honning.
4. Legg blandingen i paiskallet. Visp sammen egg, melk, salt og pepper. Hell det over paien og strø over osten.
5. Stekes i 20 minutter på 225 grader, midt i ovnen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 26793)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Pai/terte Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2013-12-08
Oppdatert dato:2022-11-21