Rabarbravin 2 inneholder
81 Kalorier,
19 g Karbo,
0 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Rabarbravin 2 har beregnet å ha følgende allergener
Egg,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rabarbravin 2 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
12190 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rabarbravin 2!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 80.92 | 68 234.98 | Kcal |
Protein | 0.34 | 286.70 | gram |
Karbohydrat | 19.12 | 16 122.75 | gram |
Kostfiber | 1.27 | 1 070.91 | gram |
Fett | 0.06 | 50.59 | gram |
Mettet fett | 0.03 | 25.30 | gram |
Salt | 0.00 | 3.54 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.72 | Kr 2 293.61 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 84 324 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 94,51 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rabarbrastilkene skjæres opp og legges i en trebalje sammen med 40 liter vann, 5 kg sukker og vingjær. Dekk til baljen, men rør ofte i den i 5-6 dager.
Knus rosinene og legg i baljen. Sil massen gjennom en hårsil eller flanellpose og tilsett samtidig 3 liter vann og 10 kg sukker. Hell saften over på ankeret. Etter 12 uker må vinen stikkes om.
Tapp opp en flaske vin og hold den mot solen for å undersøke om vinen er klar. Hvis den ikke er blitt det, kan man vispe sammen eggehvite, garvesyre og litt av vinen og helle dette på ankeret. Tre til fire dager etter omstikkingen kan vinen tappes på flasker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13437)
Kategori:
Vinlegging
Land:
Norge
Fylke:
Akershus
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-11
Oppdatert dato:2003-05-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift