Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Ragu oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Ragu



Ragu inneholder 131 Kalorier, 3 g Karbo, 5 g Protein og 10 g Fett pr 100 gr
Ragu har beregnet å ha følgende allergener Melk, Selleri, Spor-av-gluten, Spor-av-selleri, Spor-av-sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ragu er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
2ssolivenolje
2sssmør eller margarin
2skive(r)stripet bacon uten svor
1stk liteløk
225groksekarbonade
1feddhvitløk
1stang(stenger)stangselleri
1stk litegulrot
1stklaurbærblad
2sstomatpuré
1,5dltørr hvitvin
1,5dloksebuljong (terning)
1dashsalt
1dashpepper




Næringsdeklarasjon for Ragu!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier130.67283.78Kcal
Protein4.7710.36gram
Karbohydrat3.297.15gram
Kostfiber0.681.48gram
Fett9.5120.65gram
Mettet fett3.928.51gram
Alkohol1.64 %
Salt0.701.53gram
Pris på oppskriftenKr 6.32Kr 13.73Kroner
Hele oppskriften veier869 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo10,07 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Finhakk baconet. Skrell løk, hvitløk og gulrot, trim sellerien og hakk alt.

Varm oljen og smøret i en kasserolle og la bacon og løk surre til løken er myk og blank, ca 2-3 minutter.

Tilsett oksekarbonaden og la den steke med i 5 minutter, til den har fått litt farge. Rør hele tiden slik at det blir en finkornet masse.

Tilsett hvitløk, selleri, gulrot og laurbærblad, og stek blandingen under omrøring i enda 2 minutter.

Tilsett tomatpuré, vin og buljong og krydre med salt og pepper etter smak. Kok opp, skru varmen litt ned og la sausen småkoke under lokk i 1 - 1 1/2 time. Rør om av og til. Ta opp laurbærbladet og kast det.

Smak om nødvendig til med mer salt og pepper. Server sausen varm til nykokt pasta.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7375)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-17
Oppdatert dato:2003-04-17
Lesere: 3124 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Bolognese 2.Bolognese 2.
Denne retten har 125,14 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,82 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,54 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.