Rasperisk (potetrisk) inneholder
110 Kalorier,
21 g Karbo,
3 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Rasperisk (potetrisk) har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rasperisk (potetrisk) er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5,1 poeng fra 17 lesere
Lesere:
22699 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rasperisk (potetrisk)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 110.10 | 266.81 | Kcal |
Protein | 2.64 | 6.40 | gram |
Karbohydrat | 21.28 | 51.57 | gram |
Kostfiber | 3.07 | 7.44 | gram |
Fett | 0.92 | 2.23 | gram |
Mettet fett | 0.41 | 0.99 | gram |
Salt | 0.96 | 2.32 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.45 | Kr 3.51 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 454 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 77,31 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrell poteter og mal dem. Tilsett mel og salt til en jevn røre. La den svelle. Stekes på smurt takke.
Røren formes som pannekaker. Stekes på begge sider ved middels varme.
Server med stekt flesk eller sukker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 2980)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Norge
Fylke:
Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-01-01
Oppdatert dato:2003-01-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift