Reinsdyrbiff på samisk vis inneholder
113 Kalorier,
0 g Karbo,
17 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Reinsdyrbiff på samisk vis har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Reinsdyrbiff på samisk vis er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6645 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Reinsdyrbiff på samisk vis!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 113.03 | 234.47 | Kcal |
Protein | 17.19 | 35.66 | gram |
Karbohydrat | 0.06 | 0.12 | gram |
Kostfiber | 0.01 | 0.02 | gram |
Fett | 4.89 | 10.14 | gram |
Mettet fett | 2.46 | 5.10 | gram |
Salt | 1.50 | 3.11 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 17.66 | Kr 36.63 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 245 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 0,21 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær kjøttet i 2 cm tykke stykker, dypp dem i smeltet smør og legg dem
oppå hverandre.
Etter 4 timer legger du biffene i en varm panne og salter og peprer dem; ha litt smør i pannen hvis det er nødvendig. Stek biffene 4 minutter på hver side og legg dem på et varmt serveringsfat. Kok ut pannen med buljong og slå det hele over biffene.
Kokte poteter og tyttebærsyltetøy serveres til. Løk blir ikke brukt til biffen.
Hentet fra boken Samisk mat og kultur. Skrevet av Ardis Kaspersen
Utgitt av Landbruksforlaget
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Landbruksforlaget
(Intern: 18292)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Norge
Fylke:
Finnmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-07-21
Oppdatert dato:2004-07-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift