Reinsdyrstek inneholder
67 Kalorier,
4 g Karbo,
8 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Reinsdyrstek har beregnet å ha følgende allergener
Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Reinsdyrstek er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere:
12154 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Reinsdyrstek!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 67.17 | 538.91 | Kcal |
Protein | 7.76 | 62.26 | gram |
Karbohydrat | 4.46 | 35.78 | gram |
Kostfiber | 1.50 | 12.03 | gram |
Fett | 1.24 | 9.95 | gram |
Mettet fett | 0.50 | 4.01 | gram |
Alkohol | 0.59 % | | | |
Salt | 0.19 | 1.56 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.98 | Kr 72.05 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 209 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 26,55 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Gni steken inn med presset hvitløk. Ha det i en kjele/gryte og hell over vin og buljong. Legg på lokk og la det få koke opp, slå ned varmen og la steken trekke rundt 1 1/2 time.
Kutt renset selleri og gulrøtter i terninger og kok dem noe møre. Smak til med kanel, muskat, salt og pepper.
Lettkok brokkolibuketter. La alt renne av i en sil.
Ta steken opp og la den få hvile litt før du skjærer
i den.
Ha grønnsakene i en stor bolle og hell over silt buljong fra steken.
Serveres med friske tomater og nykokte poteter eller pasta.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Etegilde
(Intern: 1946)
Tilberedningstid:
2 timer
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-10-11
Oppdatert dato:2002-10-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift