Reinskavsaus inneholder
160 Kalorier,
17 g Karbo,
7 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Reinskavsaus har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Sennep, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Reinskavsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4602 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Reinskavsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 159.55 | 519.69 | Kcal |
Protein | 7.26 | 23.65 | gram |
Karbohydrat | 17.43 | 56.77 | gram |
Kostfiber | 1.73 | 5.64 | gram |
Fett | 6.37 | 20.75 | gram |
Mettet fett | 3.45 | 11.24 | gram |
Salt | 0.60 | 1.97 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.67 | Kr 34.75 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 303 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 43,7 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Lag sausen mens pastaen koker etter anvisning på pakken.
Smelt smøret i en stekepanne og legg i det utinte kjøttet. Stek det og løsne de tynne skivene fra hverandre etter hvert. Legg i sopp og gulrotstaver, og stek videre en stund.
Tilsett einebær og timian, og rør inn sennep og hvetemel. Spe med vannet og ha i den smuldrede buljongterningen. Kok i ca 5 minutter. Tilsett klippet gressløk. Smak til med salt og nykvernet svart pepper.
Serveres til pasta med rømme i en skål ved siden av.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10705)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Saus
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.